nlendefr
2 Bro Machinery B.V., Hoornsdam 9, 3882 RM, Putten, Klaas Muda: +31 (0) 6 53 23 90 47, Colin Schotsman: +31 (0) 6 47 87 61 10, E-mail: info@2bro-machinery.com
E-mail: info@2bro-machinery.com

2 Bro Machinery B.V.

Your partner in used & new machinery

Algemeen


2Brothers Machinery BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet machines zoals bulldozers, graafmachines, wielladers, walsen , machines voor de mijnbouw industrie, generatoren, trucks, trailers , tanktrailers, zwaar transport, containers etc.

Tevens zijn we o.a. gespecialiseerd in levering van nieuwe onderdelen voor trucks, grondverzet machines, hydraulische onderdelen vanaf onze locaties in Nederland, USA en Ghana.

Een aantal jaren gelden kwamen Henk Schotsman en Jan Kelders tot de conclusie dat het voor de Afrikaanse markt beter was hun expertise samen te voegen. Voor onze klanten heeft het als voordeel, dat het aanbod en de diversiteit van machines groter is. Dit bleek een goede beslissing.

Steeds meer klanten weten de weg naar ons te vinden op reguliere basis. Bovendien reizen we diverse keren per jaar naar met name West Afrikaanse bestemmingen om de klanten te adviseren en indien nodig, te begeleiden , instrueren over het gebruik van de machines. Hiermee hebben wij een stuk vertrouwen gewonnen bij de afnemers.

Op dit moment zijn we voornamelijk actief in Egypte, Marokko, Ghana, Nigeria, Guinee, Benin, Kameroen, Burkina Faso, Burundi, Gabon, Angola, Uganda en Kenia.